Benvingut

Vol comprar una casa, o vendre, o invertir en una propietat per llogar a la Costa Brava? El seu agent immobiliari d’Immo Plaza Spain està per ajudar-li!

Ha descobert durant les seves vacances la Costa Brava i els seus voltants i li agradaria comprar un apartament, casa o finca en aquesta agradable regió del nord d’Espanya, Catalunya? Ja sigui a la costa del golf de Roses, Escala, Sant Pere Pescador, Empuriabrava, Santa Margarida, Roses, Canyelles i Almadrava, o a la reserva natural del Cap de Creus,  Portbou, Llançà, Port de la Selva, Cadaqués, o en un petit poble a l’interior com Darnius, Rabós, Perelada, Mollet de Perelada, Garriguella, Palau Saverdera, Pau o Mas Fumats, vostè quedarà encantat amb la gran diversitat que hi ha entre els diferents paisatges i l’oferta de cases i apartaments que es poden trobar entre els Pirineus i el mar mediterrani.

Com especialista en el Mercat immobiliari a la Costa Brava, Immo Plaza Spain,  ha seleccionat per vostè diversos béns immobles en aquesta bella regió d’Espanya, l’Alt Empordà.
Vol mudar-se a Espanya però romanent prop de França? La Costa Brava o “costa salvatge” es la costa ideal, de Portbou a Blanes, per instal·lar-se i gaudir d’un lloc excepcionalment còmode per viure. En aquest entorn natural  gaudirà vostè tot l’any, tant l’estiu com l’hivern, gracies al seu privilegiat clima.

A la costa mediterrània , a tan sols 40km de la frontera amb França, es troba Immo Plaza Spain, l’agencia immobiliària especialitzada en el sector immobiliari de la Costa Brava. Li ajudem a trobar una casa amb vistes al mar, amb un moll al canal, un àtic, un apartament o un estudi, un amarratge per al vaixell, una parcel·la, oficina o fins i tot una botiga, hotel, garatge o un edifici comercial a Catalunya, Espanya.
Vostè només ha de fer la seva elecció entre els diferents béns immobles que li mostrem en el sector  d’Empuriabrava, Roses, Santa Margarida, Sant Pere Pescador, Pau, Palau Saverdera, Garriguella, Llançà, Torroella de Fluvià, Rabós i per descomptat, Figueres.
Els nombrosos atractius culturals, esportius i naturals d’aquests pobles situats als peus dels Pirineus espanyols li captivaran, i la varietat dels béns immobles que li podem oferir ens permet trobar la casa dels seus somnis, un negoci, o una luxosa casa sota el sol espanyol.
Immo Plaza Spain, la seva guia i company en tots els passos cap a una compra o venda de la seva propietat a la Costa Brava, Espanya. Una taxació gratuïta de la casa, la traducció de documents importants en su llengua relacionats amb la compra o venda de la seva propietat espanyola, així com la inscripció en els municipis corresponents de la Costa Brava.
També pot consultar-nos per al seu projecte de renovació o construcció d’una habitatge de qualitat a Espanya. Estem sempre a la seva disposició per ajudar-li.

Les nostres ofertes son publicades a webs internacionals de béns immobles i treballem també amb una estreta col·laboració amb altres agencies immobiliàries a la Costa Brava, la qual cosa ens dona l’oportunitat de trobar la casa dels seus somnis a la costa mediterrània.